PREGUNTES FREQÜENTS

Què és CALDEA LIKIDS?
CALDEA LIKIDS és un spa d'aigua termal d'accés exclusiu per a nens i nenes de 3 a 8 anys que compta amb una llacuna termal de 75 m2 (40 cm de profunditat) i diferents àrees de diversió.
Quines són les edats permeses per entrar a CALDEA LIKIDS?
Poden accedir a CALDEA LIKIDS els nens 3 a 8 anys. Ara bé, fins als 5 anys no podran accedir a CALDEA ni a la resta d'instal·lacions de l'espai termolúdic (amb algunes limitacions en àrees exclusives per a adults, degudament senyalitzades al Centre). Els nens de més de 8 anys ja no podran accedir a CALDEA LIKIDS.
Què inclou l'entrada a CALDEA LIKIDS?
L'entrada a CALDEA LIKIDS inclou l'accés per als més petits a totes les instal·lacions del nou spa infantil durant 3 hores, un barnús, una tovallola i activitats complementàries gratuïtes (beauty experience, ioga bàsic, relaxació guiada amb contes i espectacles).
Com accedeixen els nens i nenes de 3 a 8 anys a CALDEA LIKIDS?
Els nens i nenes de 3 a 8 anys hauran d'anar acompanyats pels seus pares o tutors des de la recepció general del Centre fins a la de Caldea LIKIDS (situada a l'interior de CALDEA, planta 1). Un cop els pares o tutors hauran equipat els nens i les nenes amb la seva roba de bany i el barnús, la família o el tutor del nen i la nena hauran d'accedir a CALDEA per la recepció general i acompanyar el menor fins a les portes de l'spa infantil. L'equip de tècnics de CALDEA ajudarà a les famílies i als acompanyants dels nens i les nenes en tot moment des dels vestidors i fins al punt d'accés al nou spa infantil.
Hauré d'entrar a CALDEA mentre els meus fills gaudeixen de CALDEA LIKIDS?
Sí, els adults que acompanyen el menor hauran d'accedir obligatòriament a CALDEA durant l'estada dels nens i nenes a l'spa infantil. Quan la família sigui a CALDEA i hagi acompanyat els nens i les nenes fins al nou spa infantil, els nens i les nenes quedaran sota la supervisió d'un equip de monitors titulats. Així doncs, els més petits hauran d'anar acompanyats fins a l'entrada a CALDEA LIKIDS tot i que l'accés a aquest nou espai és només per a nens i nenes.
Com s'identifica als nens?
A l'arribada al Centre, un cop sigueu a la recepció general, es registraran les dades del tutor major d'edat en una polsera que s'associaran a una segona polsera bessona amb les mateixes dades. El tutor haurà d'estar localitzable en tot moment i rebrà una funda per al mòbil per poder ser localitzat en cas d'emergència.
Hi ha una edat mínima o una alçada recomanada per accedir a CALDEA LIKIDS?
Per accedir a CALDEA LIKIDS cal tenir, almenys, 3 anys. L'alçada mínima recomanada per accedir a l'spa infantil és de 95 cm. Cal presentar un document acreditatiu de l'edat per (passaport, DNI o llibre de família). No es permet l'entrada a CALDEA LIKIDS a nens i nenes amb ferides externes i/o amb una part del cos embenat o enguixada; tampoc podran dur bolquers.
Quina és la durada màxima de l'estada a CALDEA LIKIDS?
L'entrada permet una estada màxima de 3 hores, com la dels pares. Els nens i nenes estaran acompanyats en tot moment dels nostres monitors i tècnics wellness amb qui s'entretindran i duran a terme activitats adaptades a la seva edat.
L'entrada inclou el material de bany?
Sí, l'entrada compren l'ús del barnús per part del nen o nena. Els pares, si ho desitgen, podran llogar tovallola i/o barnús.
Caldea Likids